Carrd.co - tip na jednoduchý web-builder

Chtěl bych tu nasdílet tip na nástroj pro tvorbu jednoduchého jednostránkového prezentačního webu.

Carrd.co je jednoduchý na pochopení, levný (10 webů za 19 USD/rok, v Black Friday akci i za polovinu) a web tam naklikáte fakt za chvilku. Lze využít šablony, nebo si všechno můžete vytvořit sami od začátku.

Carrd nenabízí tolik možností (např. v oblasti SEO, CMS,…), jako třeba Webflow, Wordpress, Wix apod., ale v určitých situacích může být podle mě i o dost lepší nebo výhodnější :slight_smile:

Ke spuštění webu si musíte ještě někde koupit doménu, jinak vše běží u nich a není potřeba se o nic dalšího starat.

Přidávám i dva odkazy na weby vytvořené přes Carrd.co. Oheň cup jsem dělal já, a Eledanzu si zvládla sama vytvořit moje sestra (potom, co s ní přestal komunikovat kodér, který jim web spravoval :smiley: )
www.ohencup.cz
www.eledanza.cz

Já jsem Carrd.co použil na doporučení @honzapav na https://pafpraha.cz/. Web je pro mě vždy peklo, ale tady to snad skončilo doděláním a nemusím spravovat 151. wordpress :slight_smile:

1 Like

To vypadá dokonce i o dost lépe, než ty moje weby :slight_smile: Mám to ještě kam posouvat.

1 Like

@jiri_vobis super! Pěkná stránka :slight_smile: Zatím jsem to nikde moc nepsal, ale kdybystě chtěli někdo vyzkoušet, můžu poskytnout kus svého předplatného.