zvažuju možnosti využití LC/NC pro rezervační systém na lodě. Data o dostupných lodích získávám přes API a potřebuju jen umět dobře filtrovat a umožnit udělat objednávku.
Ahoj, s bubble má případně nějaké zkušenosti @LukasB. Rezervační systém řešil i @jankolr, jen na Flutterflow. Obecně je no-code nástrojů problém zobrazovat ve formuláři data z API…
H.
Moc děkuji za info. Data plánuji 1x denně stahovat pomocí n8n do databáze aplikace, které pak bude probíhat filtrování. Takže není potřeba zobrazovat přímo z API.
Ahoj, Bubble je na tenhle use case úplně v pohodě. Jediný, s čím jsem já bojoval je zobrazování a refresh dat z externí databáze (Xano), kde to nefungovalo podle představ (zobrazení filtrovaných dat/zápis nových/smazání atd. trvalo dlouho, než se zobrazilo na frontendu). Pokud bys ale používal interní Bubble DB, tak to bude fungovat bez problému
Navíc má Bubble širokou komunitu a zatím jsem nenarazil na problém, který by už někdo přede mnou nevyřešil…
Flutterflow taky bude fungovat, akorát je to platforma vhodná spíš pro nativní mobilní aplikace. Web a webovou aplikaci v tom sice taky uděláš, ale pravděpodobně budeš vnímat problémy s rychlostí, responzivitou, možná i SEO apod.
Vhodnější může být ten Bubble nebo třeba Weweb, ale ani s jedním nemám pro ten tvůj usecase zkušenost.
Zkus prohledat Reddit, najdeš tam spoustu srovnání a zjistíš, co zrovna ve světě trenduje…
U rezervačního systému SEO řešit nemusíš. Pokud je to produkt, měl by k tomu být prezentační web a nedovedu si představit, že by to bylo na jedné platformě.
Stavba appek a webu jsou dvě dost odlišné disciplíny a jsou na to často úplně jiná řešení.