Ahoj, budu ráda za názor … chci udělat na náš web, který je ve wordpress rezervační systém na rezervace apartmánů. Mam nějakou představu o tom, co by to mělo umět, ale nevim, jak moc je to složité nastavit. Budu ráda za reakci / zpětnou vazbu.
Mame dva apartmány, takze první dotaz, jestli mit dva rezervační systémy, nebo jen jeden, kde se přepne vždy volený apartmán. Dále budeme mít u cen dost podmínek a tady nevim, jestli si to zbytečně nekomplikuju. Budou tři kategorie cen - plná sezona, střední sezona a mimo sezona. Zároveň bych chtěla započítávat slevy např 10% od pěti dnů dále, nebo noc zdarma miko sezonu pro rezervaci čtyř nocí a dále …
Rezervační systém chci zároveň propojit s booking, nebo airbnb. AI mi radí na propojení iCal. Předem díky
Ahoj, já už úplně nemám přehled o Wordpress technologiích, ale můžeš zkusit napsat Elišce na Just Because, pronajímán chaty v Tyrolsku: https://www.justbecause.tirol/. Kdysi jsem ji pomáhal, ale netuším už, co to bylo. Zároveň to používá roky, tak má asi dobrou zkušenosti (ač lidi v Rakousku budou volat).
Jinak osobně bych šel cestou kombinace oficiálních Woocommerce pluginů:
- WooCommerce Accommodation Bookings - WooCommerce Marketplace
- WooCommerce Bookings & Reservations WordPress Plugin
Sice něco stojí, musíš si spočítat, jestli na to je v marži prostor, ale zase jsou technicky kompatibilní. Pro běh Woocommerce tak potřebuješ trochu výkonnější hosting než bys potřebovala na prezentační web.
Jinak s Woocommerce lze hodně věcí automatizovat – mě na tom tenkrát běžel e-shop.
Určitě budou další “hackni-si-plugin” řešení, ale už jsem ztratil přehled.